Sisältö

Käydään läpi yrityksen nykytilanne: miten toimitaan nyt ja mitä halutaan muuttaa. Pohditaan, mikä on juuri kyseiselle firmalle oikea lähestymistapa vastuullisuuteen ja kiertotalouteen. Laaditaan läpinäkyvyys -ja vastuullisuustavoite ja askelmerkit niiden toteuttamiseen. Ei höttöisiä korulauseita, vaan konkreettinen suunnitelma, jonka avulla päästään sanoista tekoihin.

Käsiteltäviä teemoja:
Millainen yritystoiminta on tällä hetkellä vastuullisuusnäkökulmasta?
Mitkä ovat yrityksen vahvuudet ja erottautumistekijät?
Miten saada aito vastuullisuus yrityksen ydintoimintaan? 
Miten toimia kiertotalouden mukaisesti?
Mikä on yrityksen vastuullisuustavoite?
Miten tavoite saavutetaan?
Miten viestiä läpinäkyvästi vastuullisuustyöstä?

Vastuullisuussuunnitelman laatimisen lisäksi voin olla taustatukena siinä, miten suunnitelmat ja askelmerkit jalkautetaan yrityksen päivittäiseen toimintaan. Haasteena voi nimittäin olla se, että hyvistä tarkoitusperistä huolimatta päivittäiset työtehtävät vievät kaiken ajan, eikä aikaa tunnu riittävän uusien suunnitelmien toteuttamiseen. Tällöin ulkopuolinen sparraaja voi olla juuri se, jonka avulla päästään konkreettisiin tekoihin ja tie kohti vastuullisuutta voi alkaa. 

Kenelle

Soveltuu erityisesti vaatemerkeille ja -kaupoille. Tahoille, jotka haluavat viedä toimintansa vastuullisille raiteille tai heille, jotka tekevät jo vastuullisuustekoja, mutta haluavat haastaa itsensä ja viedä vastuullisuustoimintansa uudelle tasolle.

Ota yhteyttä

Anniina Nurmi
Sähköposti: etunimi.sukunimi@gmail.com
Puhelin: 050-412 2321

Lue lisää Anniinasta: www.vihreatvaatteet.com/tekijasta

Jaa: