Äitiysloma & uusia projekteja

Tänään on minun viimeinen virallinen työpäivä ennen äitiyslomaa. Toistaiseksi työt yrittäjänä jäävät siis sivuun, mutta jatkan mielenkiintoisten projektien parissa heti äitiysloman jälkeen: syvennyn kirjahankkeeseen sekä työni vastuullisuuskoulutusten- ja konsultoinnin parissa jatkuu.

Kirja vastuullisista vaatteista

Äitiyslomalta palattuani paneudun vastuullisen vaatteen maailmasta kertovan kirjan kirjoittamiseen, jonka arvioitu julkaisuajankohta on loppuvuodesta 2021. Tein kustannussopimuksen S&S-kustantamon kanssa, ja olen tosi innoissani, että pääsen tekemään tätä teosta. Tarkempi aikataulu selviää hieman tuonnempana.

Koulutus- ja konsultointi jatkuu syksyllä 2021

Syksyllä 2021 jatkan taas tavallisia yrittäjän töitäni: vastuullisuuskoulutusta ja -konsultointia vaatealan yrityksille. Jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssani, ole ihmeessä yhteydessä jo äitiyslomani aikana, jotta voimme jutella tarkemmin siitä, miten voisin olla avuksi – ja saamme projektin alkuun heti syksyllä 2021.

Tiedonjanoisille webinaaritallenteet

Vaikka en pidä toistaiseksi vastuullisuuskoulutuksia, tiedonjanoisille tiedoksi: Näin sen teet -webinaarisarja, jonka olen tehnyt auttamaan vaatebrändien vastuullisuustyötä, on edelleen ostattavissa tallenteena. Webinaarisarja oli pidetty: palautekyselyyn vastanneista 100% suosittelisi webinaareja kollegoilleen! Lue lisää & osta täältä.

Jaa: