Tarjoan koulutusta ja konsultointia vastuullisen vaateteollisuuden, kiertotalouden ja uusien vaatealan palveluliiketoimintamallien saralla. Seuraavassa esimerkkejä koulutus- ja palvelupaketeista:

Koulutukset vaatealan ammattilaisille

Vastuullisuuskoulutukset vaatealan ammattilaisille. Vastuullisuus tulee olemaan ehdoton edellytys jokaiselle vaateyritykselle, joten nyt on täydellinen aika oppia tärkeimmät asiat vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä. Voit valita joko räätälöidyn koulutuksen yritykselle tai valmiin 1,5h pituisen videotallenteen. Lisäksi tarjolla vaatebrändeille kohdennettu käytännönläheinen Näin sen teet -webinaarisarja.

Yrityksen vastuullisuusstrategia – tavoitteet & toteutus

Laaditaan vaatealan yrityksen läpinäkyvyys- ja vastuullisuustavoite ja askelmerkit niiden toteuttamiseen. Ei höttöisiä korulauseita, vaan konkreettinen suunnitelma, jonka avulla päästään sanoista tekoihin. Lue lisää.

Läpinäkyvyys ja vastuullisuusviestintä

Vastuullisuus ei ole sanoja, vaan tekoja. Silti teotkin pitää pystyä pukemaan sanoiksi viestinnän kautta, jotta yrityksen toiminta on läpinäkyvää ja se pystyy todentamaan vastuullisuustyönsä eri sidosryhmille. Luodaan vaatealan yritykselle vastuullisuusviestinnän suunnitelma ja askelmerkit sen toteuttamiseen. Lue lisää.

Circular design – tuotesuunnittelusta elinkaarisuunnitteluun

Luodaan vaatemerkille tuote tai mallisto, joka perustuu aitoon vastuullisuuteen, kiertotalouteen, radikaaliin avoimuuteen ja nykyiset muodin rakenteet haastavaan toimintaan. Lue lisää.

Palveluista liiketoimintaa: second hand, Clothing as a service, korjauspalvelut

Vaatemerkin tai -kaupan tuotteiden second hand -myynnistä, vuokraamisesta tai huolto- ja korjauspalveluiden tarjoamisesta uutta liiketoimintaa. Lue lisää.

Ota yhteyttä

Anniina Nurmi
Sähköposti: etunimi.sukunimi@gmail.com
Puhelin: 050-412 2321
LinkedIn: @anniinanurmi
Instagram: @nurmianniina
Twitter: @nurmianniina


Jaa: